Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
unicefkaarten.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Betaling & Levering

Veilig betalen

U kunt hier veilig oline betalen via iDEAL of met een creditcard (MasterCard of Visa).

Betalen via iDEAL

Wanneer u iDEAL selecteert, komt u in het internetbankierprogramma terecht van uw bank. Alle relevante gegevens met betrekking tot de aankoop zijn reeds ingevoerd. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. Op dat moment ontvangen wij de betaling en kunnen we uw bestelling uitleveren. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, KNABFriesland Bank, Regiobank, Triodos en Van Lanschot Bankiers. Klik op de naam van uw bank om te zien hoe de iDEAL betaalomgeving werkt. De pagina zal in een nieuw venster openen.

Betalen met creditcard: MasterCard of Visa

Wilt u met een creditcard betalen, dan komt u in een apart versleutelde en beveiligde online omgeving, waar u na het invoeren van uw details de betaling kunt voldoen. Voor meer informatie over betalen met MasterCard, klik hier. Voor meer informatie over betalen met Visa, klik hier.

Betaling niet gelukt?

Als de betaling van uw bestelling niet lukt, kunt u het bedrag altijd overboeken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 075-2052081 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Zodra uw betaling is binnengekomen, voeren wij uw bestelling direct uit.

Levering

Wij versturen de kaarten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Verzending van uw pakket kost € 4,95 (inclusief BTW).