Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
unicefkaarten.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Hoe werkt het?

UNICEF kerst- en nieuwjaarskaarten(sets) en leuke cadeaus online bestellen is zeer eenvoudig: kies een kaartenset, cadeau of kerst- of nieuwjaarskaart, bestel en steun UNICEF Nederland met uw aankoop.

Stap 1: Kies een kaartenset, cadeau of kerst- of nieuwjaarskaart

In de categorie “Kaartensets” vindt u de mooiste kerstkaarten van UNICEF. De sets bestaan uit tien dubbele kaarten met gratis enveloppen. In de categorie "Cadeaus" vindt u de leukste producten voor het meeste speelplezier. Ook aan volwassenen is gedacht. Zo vindt u hier ook armbanden, mokken en memoblokken. In de categorie "Kerst- en nieuwjaarskaarten" vindt u diverse mooie kerstkaarten. Deze losse kaarten zijn per 25 stuks te bestellen met gratis enveloppen. 

Stap 2: Bestel uw kaarten(sets) en cadeaus

Vul uw gegevens in en rond uw bestelling af.

Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17.00 uur via telefoonnummer +31 6 27 18 23 66 of via info@unicefkaarten.nl.