Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
unicefkaarten.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Online retourneren

Artikelen die bij www.unicefkaarten.nl gekocht zijn, mogen binnen 15 dagen na ontvangst geruild of teruggestuurd worden. Wij accepteren uitsluitend artikelen die in de originele verpakking worden geretourneerd. 

Voorwaarden:

- Artikelen moeten zijn gekocht op www.unicefkaarten.nl

- Artikelen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking

- Artikelen moeten worden geretourneerd binnen 15 dagen na ontvangst

- Ruilen of retourneren kan uitsluitend met de originele bon

- Producten op maat, zoals de Print On Demand kaarten en ingeprente kaarten kunnen niet worden geretourneerd

- De klant betaalt de kosten voor de retourzending en het is de verantwoordelijkheid van de klant dat de artikelen onbeschadigd aankomen. 

Hoe retourneer ik een artikel?

Meld uw retourzending bij ons aan alvorens het pakket te versturen, via het volgende e-mailadres: info@unicefkaarten.nl. Vermeld duidelijk uw voornaam, achternaam, e-mailadres en klantnummer zoals vermeld staat op de bon. Gebruik in het onderwerp van uw e-mail: “retourneren artikelen” en omschrijf kort waarom u het artikel wilt ruilen of terugsturen. Gebruik “retourneren artikelen" in de onderwerp regel van uw e-mail en beschrijf kort de reden waarom u het artikel wilt retourneren. U ontvangt per e-mail verdere instructies over hoe u de artikelen het beste kunt terugsturen.