unicefkaarten.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Uw bijdrage

Een mooi verhaal om te delen

Suzanne Laszlo,  directeur UNICEF Nederland

Wij geloven dat alle kinderen kind moeten kunnen zijn. Wie ze ook zijn waar ze ook wonen. Kinderen zoals Noor (9) uit Oost-Mosul. Door zware gevechten in en rond de Iraakse stad waren de scholen lange tijd gesloten. Mede dankzij UNICEF kunnen Noor en haar klasgenoten nu weer naar school. UNICEF geeft kinderen kansen voor een goede toekomst. Met onderwijs, maar ook onderdak, vaccinaties en gezonde voeding.
 
Dit verhaal van UNICEF leeft, dankzij de steun van veel mensen. Donateurs, vrijwilligers en UNICEF-collega's, maar ook bedrijven die met ons samenwerken en iedereen die ons volgt op Facebook. Samen delen we het verhaal van Noor. En van alle andere kinderen: zij hebben het recht om te spelen, te leren en veilig op te groeien.
 
Ook u helpt ons hierbij. Met iedere UNICEF-kaart die u stuurt. Bestel daarom nu onze kaarten of een cadeau uit onze collectie. Daarmee steunt u UNICEF financieel én vertelt u ons verhaal verder. Zo helpt u kinderen waar ook ter wereld om kind te kunnen zijn. En daar ben ik u zeer dankbaar voor.

Bij UNICEF staan kinderen voorop, want hun toekomst is onze verantwoordelijkheid

Alle UNICEF-kaarten en -producten voldoen aan de strengste internationale normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle leveranciers van UNICEF worden gecontroleerd op naleving van deze normen, in het bijzonder of zij zich niet schuldig maken aan kinderarbeid. Wij gebruiken uitsluitend hout en papier uit beheerde bossen. Veel plezier met de nieuwe collectie! Plaats online een bestelling en zorg samen met ons voor een betere wereld voor kinderen.

Vijf redenen om UNICEF-kaarten te bestellen:

  • Medewerkers en relaties stellen uw persoonlijke kerstkaart enorm op prijs. Kaarten zijn eenvoudig te personaliseren met bijvoorbeeld uw logo en persoonlijke boodschap.
  • De opbrengst gaat naar programma’s van UNICEF. UNICEF weegt altijd zorgvuldig de prioriteiten van programma’s af. 
  • UNICEF zet zich in voor de rechten en welzijn voor ieder kind, ook in moeilijk bereikbare gebieden.
  • UNICEF helpt met vaccinaties, voeding, schoon water, goed sanitair, onderwijs, voorlichting en bescherming tegen geweld, uitbuiting en hiv.
  • U geeft kansarme kinderen zicht op een betere toekomst.