Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
Wegens vertraging bij het uitleveren van orders kunnen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Excuses voor het ongemak.
unicefkaarten.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Uw bijdrage

Een mooi verhaal om te delen

Suzanne Laszlo,  directeur UNICEF Nederland

UNICEF droomt dat kinderen op de vlucht veilig en beschermd zijn tegen gevaren als geweld, uitbuiting en mishandeling. Ze hebben toegang tot basisvoorzieningen zoals onderwijs en schoon water.

Kinderen zoals Ali (11) uit Irak. Door bombardementen werd zijn school vernietigd. Mede dankzij UNICEF kan Ali en zijn klasgenoten nu weer naar school, en kan hij zijn droom waarmaken om later dokter te worden.

Onze droom is dat kinderen op de vlucht, waar ze ook zijn, gewoon kind kunnen zijn. Want daar hebben ze recht op. We doen alles wat in ons vermogen ligt om deze droom waar te maken.

Dit verhaal van UNICEF leeft, dankzij de steun van veel mensen. Donateurs, vrijwilligers en UNICEF-collega's, maar ook bedrijven die met ons samenwerken en iedereen die ons volgt op Facebook. Samen delen we het verhaal van Ali. En van alle andere kinderen: zij hebben het recht om te spelen, te leren en veilig op te groeien.

Bij UNICEF staan kinderen voorop, want hun toekomst is onze verantwoordelijkheid

Alle UNICEF-kaarten en -producten voldoen aan de strengste internationale normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle leveranciers van UNICEF worden gecontroleerd op naleving van deze normen, in het bijzonder of zij zich niet schuldig maken aan kinderarbeid. Wij gebruiken uitsluitend hout en papier uit beheerde bossen. Veel plezier met de nieuwe collectie! Plaats online een bestelling en zorg samen met ons voor een betere wereld voor kinderen.

Vijf redenen om UNICEF-kaarten te bestellen:

  • Medewerkers en relaties stellen uw persoonlijke kerstkaart enorm op prijs. Kaarten zijn eenvoudig te personaliseren met bijvoorbeeld uw logo en persoonlijke boodschap.
  • De opbrengst gaat naar programma’s van UNICEF. UNICEF weegt altijd zorgvuldig de prioriteiten van programma’s af. 
  • UNICEF zet zich in voor de rechten en welzijn voor ieder kind, ook in moeilijk bereikbare gebieden.
  • UNICEF helpt met vaccinaties, voeding, schoon water, goed sanitair, onderwijs, voorlichting en bescherming tegen geweld, uitbuiting en hiv.
  • U geeft kansarme kinderen zicht op een betere toekomst.